Over accotemp

U bent hier

De firma Accotemp is gestart met zijn activiteiten in 2003  specifiek in de voedingssector maar heeft ondertussen klanten in allerhande sectoren  en heeft zich gaandeweg gespecialiseerd in automatische temperatuurregistratie en meetapparatuur voor de vlees-, groenten-, bakkerij-, grootkeuken-, horeca-, catering-, levensmiddelen- en transportsector, op maat van uw bedrijf

Of het nu gaat over diverse koelcellen, diepvriezers, toonbanken, vrachtwagens of temperatuurmeting van aangeleverde goederen, temperatuur-registratie en -bewaking voor opslag magazijnen, burelen, verhuur panden enz..., . Accotemp heeft voor u de oplossing die u zoekt, steeds binnen uw budget.

Waar we in de beginjaren vooral met het bekabelingssysteem Temptimon werkten, waar nu nog steeds honderden tevreden klanten mee actief zijn, zijn we al enkelen jaren geleden overgeschakeld naar onze draadloze toepassingen Tempweb.

Ook voor allerhande bijkomende producten, data loggers, hand-voedselthermometers, infra-rood voedselthermometers enz...bent u bij ons op het juiste adres.

Op deze manier blijven we telkens mee evolueren met de nieuwste toepassingen, mogelijkheden en trends en kunnen we onze klanten altijd het best mogelijk product voor hun specifiek vraag aanleveren.

We trachten ook telkens het gewenste product op een zo voordelig mogelijk manier aan te bieden.

Met onze hoogkwalitatieve producten kunnen onze klanten gerust zijn in een goede automatische opvolging betreffende temperatuurregstratie en alarmering bij calamiteiten en de hierdoor vrijgekomen tijd kan dan voor andere doeleinden gebruikt worden.