Service

U bent hier

Installatie en IJkservice

Voor een optimale werking van het systeem, zorgen wij voor de installatie. Daarnaast bieden wij ook onze unieke ijkservice op locatie aan, zodat het systeem ook op termijn naar volle tevredenheid blijft functioneren.

Installatie

Installatie van het door u aangeschafte TempWeb-systeem wordt uitgevoerd door uw eigen technische dienst of één van onze vakkundige servicemonteurs. De monteur beoordeelt ter plekke samen met u de juiste plaatsing en werking van de sensormodule(s) en voelers. Op deze manier kunnen wij voor uw locatie de optimale werking van het systeem garanderen.

IJkservice

Uniek is onze ijk- en kalibratieservice op locatie. Is het systeem eenmaal in gebruik, dan komen wij graag jaarlijks bij u langs voor justering / kalibratie. De voelers van het TempWeb-systeem worden door middel van een vergelijkende meting gekalibreerd en voorzien van een nieuw certificaat en ijksticker. Na afloop van deze kalibratie is uw systeem weer volledig betrouwbaar. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect functionerend systeem.

Service van het allerhoogste niveau

Wij leveren wij niet alleen kwaliteitsproducten, maar bieden wij ook service én garantie van het allerhoogste niveau. Onze moderne servicewagens zijn goed ingericht voor het uitvoeren van onderhoud, kalibraties en reparaties.

Kwaliteit staat voorop

Accotemp levert een breed assortiment specialistische meetinstrumenten voor toepassing in de sectoren voeding, medisch | farmacie en industrie. Innoverend vermogen, deskundigheid, klant- en servicegerichtheid zijn onze troeven.

Kortom: Wij zorgen dat u alles onder controle heeft én houdt!