Voordelen

U bent hier

Eén systeem voor opslag en transport

Altijd en overal actuele informatie. TempWeb registreert en bewaakt diverse geconditioneerde ruimtes  in uw bedrijf en distributieketen. De actuele meetwaarden zijn altijd en overal online te bekijken. Bij overschrijding van een ingestelde limiet stuurt het systeem direct een alarm per sms of e-mail. Zo voorkomt TempWeb (imago)schade en omzetverlies.

Eén TempWeb-module - vier voelers

Hoe werkt TempWeb? Op een sensormodule kunnen, afhankelijk van het type module, tot maximaal vier dezelfde of verschillende voelers worden aangesloten. Er zijn voelers verkrijgbaar voor onder andere temperatuur, druk(verschil), koolstofdioxide, relatieve luchtvochtigheid, energieverbruik en deurcontactschakelaars. De sensormodules zijn geschikt om alle analoge (0...10 V of 4...20 mA) en digitale output te lezen. Dit maakt het mogelijk TempWeb te verbinden met een reeks van reeds aanwezige voelers.

De sensormodule logt de meetgegevens en verzendt deze draadloos via een internetcoördinator naar de centrale webserver. Afhankelijk van de afstand tussen sensormodules en coördinator is het soms nodig het signaal te versterken door middel van een router. Zowel op deze versterkingsrouters als op de internetcoördinator kunnen voelers worden aangesloten, waardoor ze tevens als sensormodule functioneren.

Voor kleinere toepassingen kan de coördinator als sensormodule met 1 tot 4 voelers worden uitgevoerd. Een combinatie dus van sensormodule en coördinator. Dit is de kleinst mogelijke en voordeligste configuratie van het systeem.

Eén sensornetwerk voor uw hele bedrijf

Uitgebreide configuratie van TempWeb. Een uitgebreid TempWeb-systeem bestaat uit meerdere draadloos gekoppelde sensormodules met elk maximaal vier ingangen voor verschillende soorten voelers, één of meer versterkingsrouters, een internet- of LAN-coördinator en bijbehorende websoftware.

Deze verschillende configuraties maken van TempWeb een uiterst flexibel systeem, inzetbaar voor een groot aantal toepassingen. Afhankelijk van uw situatie wordt TempWeb op maat geconfigureerd.

Gebruiksvriendelijke software

Flexibel en betrouwbaar. De gebruiksvriendelijke software visualiseert de actuele metingen en vergelijkt ze met de door u ingestelde grenswaarden. Bij overschrijding ontvangt u een alarmering per e-mail of sms als u dat wenst. U bepaalt zelf wie wanneer welk alarm ontvangt. Dit kan eventueel via een cascadesysteem: wordt een alarm niet binnen een bepaalde tijd bevestigd, dan ontvangt de volgende persoon de alarmmelding. Een lokaal alarm, zoals een zwaailamp of sirene, behoort ook tot de mogelijkheden.

Op iedere willekeurige computer of smartphone met internetverbinding kunt u in de software inloggen en de actuele situatie beoordelen. U geeft zelf aan of de metingen in een grafiek of tabel weergegeven worden. Ook andere gebruikers kunt u diverse rechten geven. De rapportage kunt u automatiseren, zodat deze bijvoorbeeld dagelijks in PDF-formaat naar uw mailbox wordt gestuurd.

Voordelen

  • 24/7 online
  • automatische alarmering
  • geen software-installatie nodig
  • (volledig) draadloos
  • gemakkelijk uit te breiden
  • flexibel en betrouwbaar