Keurslager De Meulder

Hieronder laten we Jan De Meulder zelf  graag aan het woord:

Ikzelf , Jan de Meulder en zaakvoerder van Keurslagerij de Meulder, ben al 31jaar met de  voedingssector vertrouwd , op 15-11-2012 heb ik de beslissing genomen om zelf een Keurslagerij op te starten. Mijn loopbaan begon bij Vleeschmeesters als slagersgast, al snel kon ik doorgroeien tot chef-slager en later product manager en verantwoordelijke voor aankoop. Na 10 jaar maakte ik de overstap naar Deli Groep, toen de belangrijkste aankoopgroepering voor vleeswarengroothandels in België. In 2006 kwam ik in contact met Keurslager Jacobs en heb ik hun 6 keurslagerijen begeleid, tot ik de kans kreeg om één van hun winkels in Brasschaat over te nemen.

Toen ik bij de opstart van de zaak me enkele vragen stelde waaronder,  "wat doen we met temperatuurmeting en registratie en hoe doen we dat op een zo goed mogelijke en tijdsvriendelijke manier " en hoe ben ik in orde voor allerhande keuringsinstanties, daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede en betrouwbare partner hiervoor en kwam al vrij snel terecht bij de firma Accotemp, dit door mondeling zeer goede referenties en  ook via hun overzichtelijke website.

Na een snelle en vriendelijke afspraakbevestiging met de mensen van Accotemp kwam Manager Peter Augustus zelf naar onze winkel om dit geheel te bespreken, hij heeft op deze manier een volledige inschatting van een TEMP-WEB systeem gemaakt om een zo correct mogelijk offerte te kunnen opmaken die sluitend op mijn infrastructuur past.

Na een snelle ontvangst van deze offerte heb ik deze nogmaals ter plaatse bij ons besproken met Peter en zo kon ik al snel overgaan tot aanschaf van dit hoog kwalitatief TEMP-WEB systeem. Buiten de gewone temperatuursondes in al mijn koel- en vriescellen ,winkeltogen heb ik ook geopteerd voor sondes op al mijn toegangsdeuren/poorten zo kan ik niet alleen alle temperaturen opvolgen maar ook de tijden en tijdspannes wanneer mijn deuren/poorten open en dicht zijn

Na enkele weken werden alle bestelde goederen geleverd en werden door onze technieker, met ondersteuning van 1 medewerker  van Accotemp,alle toestellen snel en eenvoudig geplaatst. De configuratie deed ikzelf met ondersteuning van de Accotemp medewerker. Dit alles verliep heel vlot en de samenwerking was heel aangenaam.

Nu ben ik al enkele jaren gebruiker van het Temweb systeem en heb ik er alleen maar positieve ervaringen mee. Bijvoorbeeld die keer dat het systeem mij tijdig mailde en sms'te dat een vriezer in alarm ging terwijl ik op vakantie was en ik onmiddellijk iemand kon inschakelen op dit euvel tijdig te verhelpen.

Tijdens en buiten de openingsuren van mijn zaak kan ik alles wat temperatuuropvolging betreft  perfect raadplegen via de webapplicatie van mijn systeem, op die manier kan ik perfect volgen wat al mijn koelingen doen en ingrijpen waar nodig.

Ook met mijn vraag "hoe laat ik aan mijn keuringsdiensten zien dat ik, jaar na jaar, met perfect werkend materaal werk" wisten, ze bij Accotemp wel raad, zij bieden namelijk een unieke service aan door het systeem jaarlijks te komen nameten en eventueel justeren waar nodig is, van dit alles wordt een vergelijkend meetrapport opgemaakt en deze wordt mij dan toegestuurd zodat ik deze kan voorleggen op vraag van allerhande keuringsdiensten en bewaar ik dan ook in mijn HACCP map.

Voor allerhande vragen betreffende temperatuurregistratie in het algemeen of het systeem Temp-Web in het bijzonder kan ik steeds bij de mensen van Accotemp terecht, op deze manier is van begin af,  een zeer goede samenwerking en  ook een aangename vertrouwensband door de jaren gegroeid.

Op deze manier kan ik met mijn  team onze producten op een best mogelijke manier aanbieden aan onze klanten en dit wordt zeker gewaardeerd want ondertussen hebben we al groot vast cliënteel die we telkens weer over de vloer krijgen en zeer te spreken zijn over onze superlekkere producten.

Graag tot bij ons in de winkel!!

Jan De Meulder