TempWeb

U bent hier

TempWeb

Eén systeem voor opslag en transport

Altijd en overal actuele informatie. TempWeb registreert en bewaakt diverse grootheden in uw bedrijf en distributieketen. De actuele meetwaarden zijn altijd en overal online te bekijken. Bij overschrijding van een ingestelde limiet stuurt het systeem direct een alarm per sms of e-mail. Zo voorkomt TempWeb (imago)schade en omzetverlies.

Eén sensornetwerk voor uw hele bedrijf

Een uitgebreid TempWeb-systeem bestaat uit meerdere draadloos gekoppelde sensormodules met elk maximaal vier ingangen voor verschillende soorten voelers, één of meer versterkingsrouters, een internet- of LAN-coördinator en bijbehorende websoftware.

Deze verschillende configuraties maken van TempWeb een uiterst flexibel systeem, inzetbaar voor een groot aantal toepassingen. Afhankelijk van uw situatie wordt TempWeb op maat geconfigureerd.

Gebruiksvriendelijke software

Flexibel en betrouwbaar. De gebruiksvriendelijke software visualiseert de actuele metingen en vergelijkt ze met de door u ingestelde grenswaarden. Bij overschrijding ontvangt u een alarmering per e-mail of sms. U bepaalt zelf wie wanneer welk alarm ontvangt. Dit kan via een cascadesysteem: wordt een alarm niet binnen een bepaalde tijd bevestigd, dan ontvangt de volgende persoon de alarmmelding. Een lokaal alarm, zoals een zwaailamp of sirene, behoort ook tot de mogelijkheden.
 

 

 

Contacteer ons voor meer informatie

Het TempWeb systeem is zo veelzijdig en uitgebreid dat configuratie steeds passend op maat van uw bedrijf wordt aangeboden.